Wie ben ik, wat doe ik?

“Ik vind het mooi om jou te helpen jouw bedrijf succesvol te maken, waardoor je leven gemakkelijker wordt. Dat wil ik doen met de juiste communicatiemiddelen en is altijd maatwerk. Mijn basisstappen zijn: Luisteren | Denken | Doen.

Jou sterker maken

“Hallo, ik ben Harry Eskes, eigenaar van Elda PR communicatieregie. Sinds 2012 help ik grote en kleine ondernemers met mijn eigen bedrijf en met ruim 30 jaar communicatie-ervaring bij hun ‘praatje / plaatje’ voor de communicatie van hún bedrijf.”

“Mijn drive is om jóu en je bedrijf sterker te maken. Blijf jij gewoon je werk doen, help en/of regel ik jouw communicatie. Je kunt me vragen als adviseur, als bedenker, als regelaar en uitvoerder of als klankbord; allemaal mogelijk. Maar het begint met een gesprek, want communicatie begint met luisteren.

Harry Eskes: ik help je graag met je communicatie!

Communicatie-allrounder: van plan tot uitvoering

“Elke opdracht is mijn uitdaging. Is het dan arrogant als ik zeg ‘been there, seen this, done that’?”
“Wat ik bedoel is, dat ik niet snel schrik. Dat ik vanuit kennis en ervaring nét even verder kan denken; zo wordt jóuw resultaat beter. Of dat ik je misschien adviseer iets niet te doen.”

“Die ervaring haalde ik bij Wolters Kluwer, Mitsubishi Motors, Amsterdam RAI, Wegener. En communicatiebureaus, werkend met A-merken. Van journalist tot PR man en marcom-adviseur. Zo kan ik je breed adviseren en helpen.
Strategie en uitvoering in één. Allrounder van professie; in mijn rugzak meer dan 30 jaar ervaring met héél veel communicatie. Profiteer jij daar ook van?
Mijn extraatje: ik geef als het nodig is tegengas.”

Geïntegreerde marketingcommunicatie als one-stop-shopping. Alles grijpt in elkaar: één boodschap, meerdere platformen en leveranciers, één aanspreekpunt.

Een tipje van…

Nieuwsgierig naar mij en Elda PR? Nou, een tipje van de sluier dan, want er moet wat te vertellen blijven!
De kinderen zijn de deur uit (kleinkinderen zijn er ook), mijn vrouw en ik reizen graag – Afrikaanse landen, Down Under en Europa – en vinden sport(school) belangrijk.
De betekenis van Elda PR? Het ‘PR’ is duidelijk. Slaat de ‘E’ op mijn achternaam? Nee! Wat de letters betekenen? Vertel ik je met plezier als we kennismaken. Tot snel?
Elda PR: van SINGLE PROJECT tot TOTAALPAKKET.

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven. Kennismaking kost je niets (behalve tijd).

Maak een afspraak