Wie ben ik, wat doe ik?

“Ik vind het een uitdaging om je te helpen jouw bedrijf succesvol en je leven gemakkelijk te maken. Met de juiste middelen en altijd als maatwerk vanuit de stappen: Luisteren | Denken | Doen.

Sterker maken

“Mijn naam is Harry Eskes, eigenaar van Elda PR communicatieregie. Sinds 2012 is het mijn drive om bedrijven met hun communicatieplaatje en -praatje te helpen. Om hen sterker te maken. Als adviseur, als bedenker, als regelaar/uitvoerder, als klankbord; allemaal mogelijk. Maar het begint met een gesprek, want communicatie begint met luisteren.”

Communicatie-allrounder: denker en doener

“Geen opdracht is te groot of te klein. Ik zoek maximaal succes. Mijn ervaring ‘haalde’ ik bij Wolters Kluwer, Mitsubishi Motors, Amsterdam RAI, Wegener. En bij communicatiebureaus, werkend voor A-merken. Met ervaring van journalist tot PR man en senior communicatieadviseur kan ik je breed adviseren. Strategie en uitvoering zijn in één hand. Ik ben een allrounder, denker én doener. In mijn rugzak heb ik meer dan 30 jaar ervaring in vele aspecten van communicatie. Voor jou. Ik geef je op z’n tijd gezond tegengas.”

Geïntegreerde marketingcommunicatie als one-stop-shopping. Alles grijpt in elkaar: één boodschap, meerdere platformen en leveranciers, één aanspreekpunt.

Nieuwe naam

Ja, een nieuwe naam. Nou ja, gedeeltelijk een nieuwe naam. Na 7 jaar werd het tijd de punten-op-de-i te zetten. Met de subtitel ‘communicatieregie’ vertel ik je in één keer dat ik jou met jouw gehele communicatie kan helpen. Van individueel project tot TOTAALpakket.

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven.
Kennismaking tot ca. 1½ uur kost je niets (of betaal je liever?).