Wie ben ik, wat doe ik?

“Ik help graag om jou en je bedrijf succesvol te maken, waardoor je leven gemakkelijker wordt. Dat is met de juiste communicatiemiddelen altijd maatwerk. Mijn basisstappen zijn: luisteren | denken | doen.

Even voorstellen:

“Ik ben Harry Eskes, eigenaar van Elda PR communicatieregie. Sinds 2012 help ik met mijn bedrijf grote en kleine (MKB-)bedrijven met hun ‘praatje & plaatje’ voor de communicatie van hún bedrijf. Daarbij profiteren zij én van mijn vaardigheden én van mijn netwerk én van mijn zeer ruime communicatie-ervaring, die ik in enkele tientallen jaren in vele takken van communicatie heb opgedaan.”

Geld verdienen
“In al die jaren schreef ik tweeduizend of meer persberichten, schreef en begeleidde honderden nieuwsbrieven en brochures evenals tientallen websites en pr campagnes plus vele perstrajecten. Dat leverde opdrachtgevers zichtbaarheid en vooral – veel – geld op. Direct en indirect, omdat zij in de media kwamen, omdat zij naam maakten en omdat hun producten onder de aandacht kwamen.”
“Ook jóu zou ik willen helpen je product en bedrijf sterker te maken. Als mijn motto je aanspreekt – ‘Blijf jij lekker jouw werk doen, regel ik jouw communicatie – dan moet je zeker contact opnemen. Ik ben er voor jou als adviseur, bedenker, schrijver, regelaar en uitvoerder en als klankbord; ook in een interim-functie. Het begint met een gesprek, want communicatie begint met luisteren.

Communicatiespecialist Harry Eskes van Elda PR communicatieregie

Geïntegreerde marketingcommunicatie als one-stop-shopping

“Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Toch zeg ik ook: ‘I’ve been there, seen this, done that’” Dat is niet arrogant, daarmee weet jij dat ik niet snel schrik. Vanuit kennis en ervaring denk ik nét even verder; zo wordt jóuw resultaat beter. Of soms adviseer ik je iets niet te doen; of anders. Zit allemaal bij de prijs in.”

“Van journalist tot PR man en marcom-adviseur, dat ben ik. Gewerkt bij Wolters Kluwer, Mitsubishi Motors, Amsterdam RAI, Wegener. En communicatiebureaus, werkend met A-merken. Ik zag alle kanten van de communicatietafel. Je krijgt strategie en uitvoering in één. Van een professioneel pers- en pr-allrounder.”

Kom je er niet uit? Wil je sparren? Extra handen nodig voor communicatie, website, pr project? Bel gerust. Los ik het op. Richting aan je communicatie is een boost voor je sales.

Iets meer weten over mij?

Nog iets meer weten over mij? Een tipje van de sluier dan…
De kinderen zijn de deur uit (ja, kleinkinderen zijn er ook) en mijn vrouw en ik reizen graag. Zoals naar Afrikaanse en Aziatische landen, naar Australië en New Zealand (vooral) en uiteraard ook in Europa. En we vinden actief en sportief bezig zijn belangrijk.

Wat Elda PR betekent? Het ‘PR’ is duidelijk. Maar is de ‘E’ van mijn achternaam? Nee!
Met plezier vertel ik je wat de letters betekenen als we kennismaken. Dus, tot snel?

Elda PR kies je voor SINGLE PROJECT tot TOTAALPAKKET.

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven.
Kennismaking kost je niets (behalve tijd).