Wie ben ik, wat doe ik?

“Ik vind het mooi om jou te helpen jouw bedrijf succesvol te maken, waardoor je leven gemakkelijker wordt. Dat wil ik doen met de juiste communicatiemiddelen en is altijd maatwerk. Mijn basisstappen zijn: Luisteren | Denken | Doen.

Jou sterker maken

“Hallo, ik ben Harry Eskes, eigenaar van Elda PR communicatieregie. Sinds 2012 help ik grote en kleine ondernemers met mijn eigen bedrijf en met ruim 30 jaar communicatie-ervaring bij hun ‘praatje / plaatje’ voor de communicatie van hún bedrijf.”

“Mijn drive is om jóu en je bedrijf sterker te maken. Blijf jij gewoon je werk doen, help en/of regel ik jouw communicatie. Je kunt me vragen als adviseur, als bedenker, als regelaar en uitvoerder of als klankbord; allemaal mogelijk. Maar het begint met een gesprek, want communicatie begint met luisteren.”

Harry Eskes: ik help je graag met je communicatie!

Communicatie-allrounder: bedenken, plannen en uitvoeren

“Geen opdracht is te groot of te klein. Dan klinkt het best arrogant als ik óók zeg ‘been there, seen this, done that’.”
“Wat ik bedoel is, dat ik niet snel schrik of verrast ben. Dat ik vanuit kennis en ervaring nét even verder kan denken, waardoor jóuw resultaat beter wordt. Of je misschien adviseer iets niet te doen.”

“Die ervaring haalde ik bij Wolters Kluwer, Mitsubishi Motors, Amsterdam RAI, Wegener. En bij communicatiebureaus, werkend voor A-merken. Van journalist tot PR man en communicatieadviseur. Zo kan ik je breed adviseren en helpen.
Strategie en uitvoering zijn in één hand. Ik ben allrounder (= ik denk én doe); in mijn rugzak zit meer dan 30 jaar ervaring met vele facetten van communicatie. Profiteer er gerust van!
Maar let op, ik geef als het nodig is gezond tegengas.”

Geïntegreerde marketingcommunicatie als one-stop-shopping. Alles grijpt in elkaar: één boodschap, meerdere platformen en leveranciers, één aanspreekpunt.

Nieuwe naam

Hé, is dat een nieuwe naam? Jazeker, althans gedeeltelijk nieuw. Na de start in 2012 vond ik het in 2019 tijd om de punten-op-de-i te zetten. De subtitel ‘communicatieregie’ vertelt je in één keer dat ik jou met al je communicatie kan helpen.
Van SINGLE PROJECT tot TOTAALPAKKET.

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven.
Kennismaking kost je niets (behalve tijd).

Maak een afspraak