Wie ben ik, wat doe ik?

“Ik vind het een uitdaging om jou te helpen jouw bedrijf succesvol en je leven gemakkelijk te maken. Met de juiste middelen en altijd als maatwerk. Mijn basisstappen: Luisteren | Denken | Doen.

Sterker maken

“Hi, ik ben Harry Eskes, de man achter Elda PR communicatieregie. Sinds 2012 help ik ondernemers vanuit mijn bedrijf en ervaring bij hun ‘praatje / plaatje’ voor de communicatie van hún bedrijf. Mijn drive is jóu sterker te maken. Je kunt me vragen als adviseur, als bedenker, als regelaar en uitvoerder of als klankbord; allemaal mogelijk. Maar het begint met een gesprek, want communicatie begint met luisteren.”

Communicatie-allrounder: bedenken, plannen en uitvoeren

“Geen opdracht is te groot of te klein. Dan klinkt het best arrogant als ik zeg ‘been there, seen this, done that’. Wat ik bedoel is, dat ik niet snel schrik of verrast ben. Dat ik vanuit kennis en ervaring nét even verder denk, waardoor jóuw resultaat beter wordt. Of je misschien adviseer iets niet te doen.”

“Die ervaring haalde ik bij Wolters Kluwer, Mitsubishi Motors, Amsterdam RAI, Wegener. En bij communicatiebureaus, werkend voor A-merken. Met ervaring van journalist tot PR man en communicatieadviseur kan ik je breed adviseren en helpen. Strategie en uitvoering zijn in één hand. Ik ben allrounder (denker én doener) met in mijn rugzak meer dan 30 jaar ervaring in vele kanten van communicatie. Profiteer er gerust van. Maar let op, ik geef je als het nodig is gezond tegengas.”

Geïntegreerde marketingcommunicatie als one-stop-shopping. Alles grijpt in elkaar: één boodschap, meerdere platformen en leveranciers, één aanspreekpunt.

Nieuwe naam

Hé, is dat een nieuwe naam? Jazeker, althans gedeeltelijk nieuw. Na de start in 2012 vond ik het in 2019 tijd om eens echt de punten-op-de-i te zetten. De subtitel ‘communicatieregie’ vertelt je in één keer dat ik jou met al je communicatie kan helpen. Van los project tot TOTAALpakket.

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven.
Kennismaking tot ca. 1½ uur kost je niets (of betaal je liever?).

Maak een afspraak