Elda PR (Harry Eskes) werkt(e) voor vele organisaties

Van actie en campagne, persbericht, redactie en coaching tot strategisch advies en volledig communicatieplan.
Voor free publicity en magazine tot (bedrijfs)video, website en brochure.

Enkele reacties:

Als truckbedrijf wilden wij technische jongeren werven. Wij bedachten een mooi aanbod, maar hoe bereik je de doelgroep? René van Dijk, één van onze vestigingsmanagers, kende Harry en vroeg hem over een flyer. Onmiddellijk kwam de tegenvraag: ‘wat wil je bereiken en wie?’. Vanaf toen waren wij een gedreven projectleider van de campagne www.jouwleukstebaan.nl rijker. Hij bedacht alles, ook die naam; ongelooflijk. En stampte in twee maanden flyer, video’s, website, rolbanners, mascotte, social media campagne en TV-presentatie uit de grond. Wat ons meerdere aanmeldingen opleverde, en daar ging het om! Andere communicatieadviezen voor ons bedrijf ervoeren we als net zo waardevol.”
Iveco Schouten

“De samenwerking met Harry gaat een flink aantal jaren terug. Met zijn inbreng bouwden we, via vele publicaties en andere acties, internationaal een sterke reputatie op. Dat levert zichtbaarheid en daarmee omzet op. Bovendien is onze persberichtgeving met Elda PR heel professioneel. Harry heeft inmiddels aan één woord genoeg om een effectief en trefzeker bericht of een plan van aanpak te schrijven.”
Heuver Bandengroothandel

“Harry begeleidde voor ons een zeer intensieve klus, waarbij al onze dealermedewerkers in enkele maanden tijd op het gebied van klantbewustzijn getraind (= bewust gemaakt) werden. Met zijn gevoel voor mensen en verhoudingen én strakke projectleiding verliep het project uitstekend. Overigens, óók met uitstekend resultaat”
DAF Nederland

“Wij wilden een nieuwe doelgroep aanboren en zochten hulp voor onze zichtbaarheid. In het eerste gesprek met Harry van Elda PR was hij direct duidelijk: adverteren is niet – zoals wij dachten – de eerste stap. Harry adviseerde te beginnen bij de basis: een nieuwe huisstijl en website. Dat begeleidde hij uitstekend en wat zijn we trots! Daarna ontwikkelde hij een DM-mailing en perstraject. We krijgen louter positieve reacties en klanten weten ons te vinden.”
De Leeuw & Van Vugt Luxe Interieurbouw

“Al tijdens de eerste opdracht bleek één van de sterke kanten van Harry met zijn Elda PR. Hij wist een persbericht van ons zó om te turnen dat het ineens effect in de media had. Zelfs SBS kwam er op af! Zo snel als Harry zich verplaatste in onze branche. Tegelijkertijd gaf hij enkele werkzame communicatietips. Met zo’n man willen wij graag samenwerken!”
vereniging VBM – Bergings- en Mobiliteitsspecialisten

“Harry ontmoette ik op een netwerkbijeenkomst. Ik zocht dringend iemand die mij hielp met mijn webteksten. Die waren dramatisch. We spraken één keer af, daarna ging hij schrijven. Zonder één keer te bellen – wat mij verbaasde want hij zei ‘niet thuis te zijn in food’ – mailde Harry me daarna de tekst. Wat een verrassing: daar stond wat ik wilde vertellen! Nadat de teksten waren geplaatst, steeg het sitebezoek ondubbelzinnig!”
FoodSwitch

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven.
Kennismaking kost je niets (behalve tijd).