Verbinden van doel en resultaat

Communicatie verbindt bedrijven en hun doelgroepen. Via boodschappen en middelen. Vind je deze kwalificatie kort genoeg?

 Communicatie informeert, inspireert en activeert.

Om bij te dragen aan duurzame relaties is je communicatie betrouwbaar, open, eerlijk en relevant. Dat vind jij ook? Dan denken we daar hetzelfde over.
Elda PR communicatieregie zit middenin interne communicatie, externe communicatie, communicatiemiddelen (online / offline), vormgeving, huisstijlontwikkeling en – bewaking, sponsoring en mediabenadering. Dat hele scala pak ik op samen met partnerbedrijven. Graag gedaan!

Harry Eskes: ik help je graag met je communicatie!

De rol van regisseur

Tja, wat doet een regisseur? En dan met name in het vak communicatie?
Hij – of zij – is een goede organisator, kan vooruit kijken en denken, is de manager van het spul, is communicator en als het moet mediator en altijd de rots in de branding.

Dat wil ik ook voor jou en jouw bedrijf zijn.
Dat je weet dat je voor al je vragen een steun en toeverlaat hebt.

Bedrijven moeten tegenwoordig heel pro-actief ZICHTBAAR ZIJN. Dan staat er zoveel druk op de SALES, de KLANTBENADERING en de WERVING & BEHOUD van personeel! Medewerkers kunnen belangrijke taken als communicatie er niet ‘even’ bij doen. Zij worden al opgeslokt door de noodzakelijke en wenselijke focus op hun core taken. Maar MARKETINGCOMMUNICATIE is zo veelomvattend, dat het een GEDEGEN AANPAK vraagt.

Oh, je hebt geen specialist in huis? Dan is een EXTERNE COMMUNICATIEREGISSEUR met journalistieke en projectmanagement ervaring voor jou dé oplossing! En hij vertaalt jouw strategie in je teksten. Win-win-win; voor het bedrijf, voor de mensen en voor het (communicatie)resultaat!

Jouw externe regisseur ontzorgt je. Jij bent verlost van die hatelijke communicatiestress en je mensen kunnen zich focussen op het klantcontact!
Doe jij jouw werk, regelen wij de communicatie voor jou. Geen omkijken naar.

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven. Kennismaking kost je niets (behalve tijd).

Maak een afspraak