Verbinden van doel en resultaat

Communicatie verbindt bedrijven en hun doelgroepen (klanten) via berichten verspreid door middelen. Vind je deze kwalificatie kort genoeg of wil je hem korter:

Communicatie informeert, inspireert en activeert.

Om die flow te bereiken zorg je als bedrijf voor duurzame relaties door communicatie die betrouwbaar, open, eerlijk en relevant is.
Denk jij er ook zo over? Dan zitten we op dat punt alvast op één lijn!

Desalniettemin, dat klinkt zo simpel! Is het dat ook? Geen nood, want Elda PR communicatieregie helpt je met het vinden en inzetten van de juiste middelen voor succesvolle interne communicatie en externe communicatie. We gebruiken alle beschikbare communicatiemiddelen (online & offline) die bij het doel passen. Dat koppelen we aan vormgeving, huisstijlontwikkeling en –bewaking, sponsoring, vidoe-uitingen en perstrajecten. In dat hele scala mag je op mij en mijn sterke partnerbedrijven rekenen; zowel in B2B als B2C. Graag gedaan!

De rol van regisseur

Wat doet een regisseur in het vak communicatie? Wat is dat voor type?
Hij is een goede organisator, kan vooruit kijken en denken, is de manager van het spul, is communicator en als het moet mediator. En hij is altijd de rots in de branding.

Gelukkig allemaal kenmerken die ik door de jaren heen kon doorontwikkelen. Zo wil ik ook jouw houvast, kompas en wegwijzer zijn. Dat je weet dat je voor al je vragen een steun en toeverlaat hebt. Samen zorgen dat het jou voortreffelijk gaat, door zichtbaarheid van jou of je producten. Zullen we kennismaken?

Voorop in externe communicatie

Je bedrijf moet heel pro-actief ZICHTBAAR ZIJN. Daar ligt een grote taak met veel druk op de SALES, de KLANTBENADERING en KLANTREIS net als PERSONEELSWERVING & -BEHOUD! Dus eigenlijk kunnen jij en je medewerkers belangrijke taken als communicatie er niet ‘even’ bij doen. Omdat iedereen wordt opgeslokt door de focus op hun core taken. Want MARKETINGCOMMUNICATIE is veelomvattend, dat vraagt een GEDEGEN AANPAK.

Ontzorging
Je hebt geen specialist in huis? Dan is een EXTERNE COMMUNICATIEREGISSEUR met journalistieke én projectmanagement ervaring dé oplossing.
Dat vind je bij Elda PR. Ofwel: win-win-win-win = voor je zichtbaarheid, voor je mensen, voor je klant en voor je omzetresultaat.

Elda PR als jouw externe regisseur ONTZORGT jou. Gevolg: jij bent verlost van die hatelijke stress, krijgt extra focus voor je bedrijf én je mensen voor het klantcontact!
Kortom, doe jij jouw werk, regelt Elda PR je communicatie! Heb jij er geen omkijken meer naar. Heerlijk toch?!

Nieuwsgierig naar jouw communicatie?

Maak via CONTACT een AFSPRAAK met Elda PR communicatieregie, specialist voor bedrijven.
Kennismaking kost je niets (behalve tijd).