De organisatie van de Riverside Car Classic klassiekerrit rondom de Drechtsteden schuift het evenement door naar 2017. Reden daarvoor is dat de korte inschrijvingsperiode én de zomervakantietijd teveel botsten en het aantal inschrijvingen stokte. De Riverside Car Classic is nu op 24 juni 2017.

“Na de flitsende ontwikkeling van idee naar uitwerking van de Riverside Car Classic in mei en juni dit jaar en veel communicatie en de nodige publicaties, werden we uiteindelijk toch gedwarsboomd door de zomervakantietijd”, aldus organisator Harry Eskes. “Wij wilden, toen we de plannen ontvouwden en het evenement in de steigers zetten, enkele tientallen inschrijvingen halen. Dat lukte niet, hoewel enkele bijzondere auto’s – zoals een prachtige Auburn uit 1936 – waren aangemeld. De periode van begin juli tot half augustus om in te schrijven bleek te kort en in een te lastige periode. Dus is besloten de eerste Riverside Car Classic te houden op 24 juni 2017, de 4de zaterdag van juni. Het doel blijft gelijk: een gedenkwaardige dag met een mooi programma en een prachtig veld aan auto’s.”

“Onze partners blijven ook dan onze steun en toeverlaat. Dat waarderen we zeer. Er meldde zich voor 2017 nu zelfs al een sponsor. Een evenement als dit leeft dus klaarblijkelijk wel in de regio. Qua formule bekijken we of kleine aanpassingen zinvol kunnen zijn. Vanaf het vroege voorjaar 2017 ontvouwen we de plannen en gaan we deelnemers benaderen.”
Op de site van Stichting Car2Business – www.car2business.nl – staat straks weer alle informatie.