Een tijdje geleden verstuurde ik mijn digitale magazine (getiteld HE). In het Voorwoord van een magazine vertelt de hoofdredacteur meestal over wat de lezer qua inhoud mag verwachten. In dit geval keek ik er nét even anders naar en gaf een overview van hoe ík met mijn netwerk míjn klanten wil en kan helpen.

 

Samen sterk(er)

Door samenwerking met goede partners en een breed netwerk, kunnen we jouw communicatie een boost geven. Want jij moet profiteren van die slagkracht. Wij laten voor jou ‘de kegels rollen’. Op naar zoveel mogelijk strikes!

 

1 plus 1 = 3 (of 5)

‘Communicatie’ ziet iedereen anders; ’t is een containerbegrip. Elda PR zoekt de samenwerking, zodat jij in één keer voor alle uitdagingen – groot en klein – op één adres geholpen bent.

 

Samenwerking geeft de beste resultaten, dan is de som der delen gewoon méér dan de simpele optelsom. 1 plus 1 is 3, zoals men zegt (of 5, tel maar eens rustig na op je vingers…).

Hoe sterk wil je opvallen? Wil je veel verdienen?

 

Dat is tóp

Met mijn netwerk help ik je van content tot website, van Adwords tot signing, van video tot campagne en van pr- en persbeleid tot foto’s. Jouw voordeel: één aanspreekpunt!

 

Maak het jezelf gemakkelijk, schakel professionals in. Zij nemen jou het werk uit handen. Zo houd jij tijd over.

Professionele uitstraling en effectieve communicatie. Dat is tóp voor je imago, reputatie en omzet!