‘Never change a winning team’, dat geldt ook voor de verlenging van de samenwerking voor 2016 tussen ELDA PR met het internationaal opererende Heuver Bandengroothandel uit Hardenberg. 

“Als de samenwerking goed is en de resultaten prima zijn, dan moet je rustig dóórbouwen”, aldus Bertus Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel. “Harry kennen we nu jaren en we kunnen volledig op hem bouwen. Hij kijkt kritisch naar ons en onze uitingen, adviseert ons – ook ongevraagd – én zorgt voor veel zichtbaarheid in onze markten. Zo’n samenwerking houden wij graag in stand.”

Harry Eskes, eigenaar van ELDA PR: “Ik ben trots op de verlenging met Heuver met wéér een jaar. De afspraken over communicatie- en PR-zaken blijven heerlijk breed. Dus verzorgt ELDA PR voor deze grote klant ook in 2016 communicatieadviezen, uiteenlopende teksten en perstrajecten. Heuver is een heel mooi bedrijf om voor én mee te werken. In dit jaar van hun 50-jarig jubileum wordt de samenwerking extra uitdagend en interessant.”