De Riverside Car Classic 2016 is een nieuwe klassiekerrit in de Drechtsteden voor auto’s van 35 jaar en ouder die 10 september a.s. wordt gehouden; met Dordrecht als startplaats.

Eigenaren van klassieke auto’s genieten graag actief van hun bezit. Waarbij de auto katalysator van nieuwe contacten is. Daarin wil de Riverside Car Classic met een jaarlijkse toertocht en een van A-Z verzorgde dag voorzien. De rit, georganiseerd door Car2Business en géén wedstrijd, kent drie pijlers: ontspannen rijden, culinair genieten, informeel ontmoeten.

De Riverside Car Classic verwent op 10 september 2016 bezitters van klassieke auto’s en hun partner met een mooie verzorgde dag. Met steun van regionale ondernemers – Auto Wüst (Mercedes-Benz), Ames (VAG-merken, Volvo, Opel en Hyundai), RAC (Jaguar Land Rover), GasteRhoon Groep en Bardahl (oliën en smeermiddelen) – staat er die dag een merkonafhankelijk event voor auto’s van 35 jaar en ouder; auto’s met veel ervaring, dus.

De route is uitgezet en bestaat uit een ochtend- en een middagdeel, met tussendoor een heerlijke, culinaire lunch.
Gebruik op www.car2business.nl/inschrijfformulier het formulier om in te schrijven; op die site staat alle informatie. Wacht niet te lang en leg je startplek (met startnummer) vast…!