Je eigen magazine

Prikkel de zinnen van klanten – maak je eigen glossy

Je staat er misschien niet bij stil, maar je ‘pakt je klanten helemaal in’ met je eigen (glossy) magazine. Dat hóeft niet een
boekwerk van 60+ pagina’s te zijn. Je kunt ook volstaan met 16 – 24 pagina’s. Als de lay-out maar oké is, als de uitstraling
maar die van een goed, professioneel ‘blaadje’ is.

Een MOOI MAGAZINE maken

Als je nieuws hebt, wil je dat dolgraag vertellen. Vooral aan klanten-die-nog-geen-klant zijn. Maar niet minder aan je bestaande klanten, want dat zijn je beste ambassadeurs; áls jij goed je best hebt gedaan. De oplossing? Jouw eigen zakelijk magazine!

Je hebt gelijk als je zegt dat “een magazine maken je zoveel tijd kost”! Want wat je allemaal al niet moet: onderwerpen bedenken, interviewen, teksten schrijven, lay-out vullen en bewaken én foto’s en afbeeldingen zoeken. Een helse klus; zeker als je de weg niet weet.

Wil je tóch jouw magazine, maar niet de sores? Dan regelen wij het voor je; van A tot Z! Voor een scherpe prijs als digitaal magazine, maar als je wilt ook als kwalitatief gedrukte versie. Klik op de button voor een voorbeeld.

Helder voorbeeld

Om je op weg te helpen, vind je via deze link een voorbeeld van het nieuwe glossy magazine van Elda PR communicatieregie.

Wil jij ook een magazine? In deze of in een andere stijl?
Mail of bel me dan (harry@eldapr.nl /06 539 219 23). Een afspraak voor een gesprek is snel gemaakt!

Wil je liever eerst voordelig in één van de edities van HE Magazine meeliften?
Ook dan kun je gewoon bellen of mailen.